В МАГАЗИНАХ ІВАНО-ФРАНКІВСЬКА ВПЕРШЕ ПРОВЕЛИ “ЧОРНУ П’ЯТНИЦЮ” (ФОТО)

Вчора, 27 листопада, у світі провели розпродаж за «шаленими» знижками. Традиція проведення «Чорної п’ятниці» походить із США. Там щорічно після Дня подяки, який відзначають в останній четвер листопада, крамниці проводять великі розпродажі.

В Івано-Франківську ряд магазинів також вирішили долучилися до доброї традиції. Зокрема «House», «PAPAYA» та «VD one» надають знижки на покупки від 10 до 50%. При цьому в «House» знижка 30% діє тільки на другу річ, а в «PAPAYA» кожна наступна річ має більшу знижку. Акція триватиме до понеділка, інформує Фіртка з посиланням на ГК.

У крамниці музичних інструментів ” YAMAHA“, що по вул. Галицькій, також діє знижка на інструменти до 20%.

Магазини «OGGI», та «Top Secret», якщо вірити вітрині, теж проводять цю акцію, але деталі стосовно знижок журналісту “Галицького кореспондента” не вдалось отримати, оскільки персонал відмовився давати будь-які коментарі.

Крамниця дорожніх валіз та сумок «Віват» надає знижку від 20 до 60%, практично на весь асортимент, з 27 по 28 листопада.

Магазин «12 персон» – найкраща крамничка з найкращим посудом, теж проводить для своїх клієнтів «Чорну п’ятницю». Акція триватиме три дні. Діапазон знижок від 10 до 20%, плюс дисконтна програма для постійних клієнтів.

Магазин електроніки «Ельдорадо» вже вдруге проводить «Чорну п’ятницю» для своїх покупців. Придбати електроніку за акційною ціною можна до понеділка, 29 листопада.

Найбільші знижки стартують сьогодні о 18.00. «Інтертоп», «Комфі» надіслали смс-повідомлення про акцію та її умови. Проте, покупців повідомили про акційні ціни саме сьогодні, в день акції. Можливо з метою створення штучного ажіотажу.

Загалом, в більшості магазинів Івано-Франківська «Чорна п’ятниця» проводиться вперше. Не всі крамниці провели активну рекламну кампанію, дехто не проводив її взагалі. Враховуючи те, що іванофранківці не дуже обізнані з тим, що таке «Чорна п’ятниця» і для чого вона існує, то на великі продажі очікують магазини, які завчасно повідомили про знижки покупців чи то через соцмережі, чи смс-повідомленням.

Читайте також  Все почалося з личинки: у Львові жінці видалили гігантську кісту

 

 

 

 

 

 

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: