StopPutinsWarInUkraine: Івано-Франківськ долучився до міжнародної акції протидії російській агресії (відео+фото)

Івано-Франківськ долучився до міжнародної акції протидії російській агресії #StopPutinsWarInUkraine – чергового глобального мітингу проти російської агресії.У ній взяли участь громадські активісти, молодіжні громадські організації, держслужбовці, мешканці міста.Тримаючи в руках транспаранти з надписом “Stop Putin’s War In Ukraine” та державну символіку, присутні виконали гімн України.

14324525_1784418305166405_1391919539503763505_o

До цієї міжнародної акції долучилися більше 30 громад у різних країнах. Учасники міжнародного мітингу звернулися до Європарламенту з вимогою змусити Росію вивести з території України всі окупаційні війська і всю завезену зброю і техніку.

Крім цього, учасники акції звернулися до ОБСЄ щодо посилення спостережної місії на Донбасі та переходу роботи місії на цілодобовий режим, а також щодо контролю ОБСЄ над тією частиною українсько-російського кордону, який Україна тимчасово не контролює.

Ще однією важливою вимогою учасників міжнародної акції є звільнення українських громадян, які незаконно утримуються під арештом як на території Росії, так і в Криму – за політично мотивованими і сфабрикованими звинуваченнями.

Масштабна міжнародна акція під гаслом «Стоп, Путін! Стоп, війна!» уже пройшла у багатьох країнах ЄС, США, Канади та України 10-11 червня цього року. 14 жовтня відбулася вже друга така глобальна акція.

ts9nsxnqeya

qryxmmcwyq8

lynqtsjhmn8

gdqmluceu1k

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.