Galaxy Note 7 спалив палац чиновника в Росії (ВІДЕО)

Чергові жертви вибухонебезпечного смартфона Samsung Galaxy Note 7 з’явилися в Росії.

Заступник генерального директора ВАТ “Російські залізниці” з надзвичайних ситуацій Олександр Кирієнко отримав важкі опіки, просто поставивши телефон на зарядку. Крім того, повністю згорів належний йому скромний за мірками дачний будиночок – очевидно, нажитий непосильною працею кам’яний особняк з трьох поверхів, передає IT-видання Cnews.com.

278616_1

Зараз 55-річний чиновник РЖД знаходиться в Московському обласному опіковому центрі. Його стан медики оцінюють як стабільно важкий: у потерпілого обпалені 15 відсотків тіла, в основному – голова і обличчя. Опіки варіюються від I до III ступеня. Крім того, медики констатували у чиновника опіки верхніх дихальних шляхів та отруєння продуктами горіння. Тим не менш, він знаходиться в свідомості.


Як розповів інспекторам МНС Росії сам Олександр Кирієнко, він у той нещасливий день поставив смартфон Samsung Galaxy Note 7 на зарядку в спальні. Через деякий час власник почув гучний хлопок і відчув запах горілого. Виявилося, що диван, на якому лежав гаджет заряджається, вже горить. Кирієнко спробував самостійно впоратися з пожежею, проте його зусилля не принесли успіху, вогонь тільки посилювався. Коли палав уже майже весь будинок, Кирієнко кинувся до виходу. Лише зовні він зауважив, що серйозно постраждав.

Дружина чиновника і гість, який перебував у цей час у них в будинку, рятувалися на 2-му поверсі особняка. Вони вийшли на балкон і кликали на допомогу. Небайдужі сусіди приставили драбину і зняли їх з висоти, а незабаром приїхали пожежники.

Правда, тушкувати на той момент було вже майже нічого: триповерховий будинок у дачному товаристві “Красногорський садівник” вигорів повністю. Сума збитку “скромного дачника” обчислюється кількома мільйонами доларів. Чи буде російський чиновник подавати до суду на південнокорейську компанію Samsung, стане ясно після того, як він випишеться з лікарні, проте не виключено, що під час процесу йому потрібно пояснити походження коштів, за які була побудована дуже шикарна дача.

Читайте також  Зеленський відповів, коли закінчиться війна: Є два варіанти

Нагадаємо, виробник смартфонів, компанія Samsung Electronics раніше вже оголосила відгук всіх раніше проданих пристроїв Galaxy Note 7 по всьому світу. Їх абсолютно безкоштовно міняють на нові телефони інших – безпечних моделей. Про це повідомлялося у всіх відомих світових ЗМІ, але, мабуть, росіянин з якоїсь причини просто не захотів розлучатися з дорогою новинкою.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.