Учнів франківської школи №7 евакуювали через загрозу руйнування навчального корпусу

У вівторок, 18 жовтня, учнів загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 евакуювали із другого корпусу – у приміщенні з’явились тріщини. Комісія підтвердила, що є загроза руйнуванню будівлі на вулиці Грушевського, 16.

untitled-31

О 15.55 директор школи повідомив рятувальникам, що в капітальній стіні, на куті двоповерхового навчального корпусу № 2, утворилися тріщини шириною до 10 мм та довжиною до 2 метрів. Крім того, на рівні першого поверху та в перекритті між підвалом і першим поверхом, де знаходиться навчальний клас, утворився отвір діаметром близько 60 см.

Тріщини є і на другому поверсі.

Того ж дня створили комісію за участю представників влади та працівника Івано-Франківського МВ УДСНС в області, яка обстежила навчальний корпус.

“Для безпеки дітей та вихователів в навчальному корпусі № 2 загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 7 призупинили проведення навчання в приміщеннях, де спостерігаються тріщини та руйнування перекриття між підвалом і першим поверхом, до моменту проведення спеціалістами оцінки технічного стану будівлі”, – йдеться у повідомленні управління НС ОДА.

Сьогодні планують провести позачергову комісію ТЕБ та НС із залученням фахівців, для проведення оцінки технічного стану будівлі, укріплення фундаменту, перекриття стін навчального корпусу та вжиття упереджувальних заходів щодо недопущення подальшого руйнування будівлі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.