«Русский мир» у Криму: поля поливають каналізаційними водами, а ціни на продукти просто захмарні.

Картинки по запросу crimea occupation

Окупований рашистами Крим продовжує над швидкими темпами крокувати до світлого майбутнього «у рідній Гавані». Цього разу росіяни впровадили чергове ноу-хау і придумали практичне застосування для каналізаційних вод. Тепер ними поливатимуть кримські поля.
Про це повідомляють у так званій «Державній Раді» Криму, передає одне з джерел.
“Проблема з каналізаційними стоками в Феодосії буде вирішена шляхом переносу каналізаційного колектора з мису святого Іллі за територію мікрорайону Ближні Комиші у напрямку до Кіровського району – там будуть побудовані два ставки-накопичувачі, що трансформують очищені стоки в технічну воду, придатну для поливу сільгоспугідь”, – мовиться в повідомленні.
А все через те, що на окупованому півострові вже не вистачає прісної води.
Потішили кримчан і новими цінами на продукти. Так, за розповідями жителів півострова кілограм свинини коштує від 220 рублів (90 гривень за поточним курсом НБУ), яловичина – 430 рублів (176 гривень), домашня курка – 250 рублів (102 гривні) за таку ж масу.
Щодо риби, то ціна кілограму оселедцю складає 210 рублів(86 гривень), а кілограм кефалі можна придбати за 200 рублів (82 гривні).
Літр домашнього молока феодосійці купують за 50 рублів (20 гривень). А кілограм домашнього сиру – за 130 рублів (53 гривні).
Кілограм помідорів коштує від 25 рублів (10 гривень), огірки – 45 рублів (18 гривень), картопля – 35 рублів (14 гривень).
Це, в середньому, на 25-30% вище, ніж в Україні. Але, як то кажуть, «хоть камни с неба».
До речі, про камні. В Криму за всі оці блага збираються встановити пам’ятник «доброму царю» Путлеру. На монумент уже почали збирати кошти серед простих громадян.
Така ініціатива не могла пройти повз українських гумористів, тож вони вже встигли висміяти ідею.
Так, під час чергового випуску програми «Чисто News» у своїй постійній рубриці “Чисто вірш” російський поет Андрій Орлов (Орлуша) висміяв саму ідею і намір активістів показати Путіна на пам’ятнику в образі капітана за штурвалом корабля.

Читайте також  Нову грошову допомогу почали виплачувати українцям: хто та яку суму отримає

У своєму жартівливому творі автор замінив багато назви слово “Путін” або похідними від нього, створивши таким чином сюрреалістичну картину.
До слова, пан Орлов – росіянин.
За матеріалами: http://ua.krymr.com, http://www.pravda.com.ua, https://bdzhola.com

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: