Савченко закликала “не вкладатися в неї”, якщо вона знову потрапить у полон до бойовиків

Народний депутат Надія Савченко закликала “не вкладатися в неї”, якщо вона знову потрапить у полон до бойовиків. Політика 08:54, 21 жовтня 2016 1694 ПРОЧИТАТИ ПІЗНІШЕ Савченко: Вкладайтеся в інших, витягніть всіх / фото УНІАН Як передає ТСН, так вона прокоментувала ризики її відвідин окупованих територій Донбасі, про які депутат зізналася під час виступу у ПАРЄ.

Íàðîäíûé äåïóòàò Íàäåæäà Ñàâ÷åíêî ïåðåä íà÷àëîì ïðåññ-êîíôåðåíöèè â ÓÍÈÀÍ, â Êèåâå, 2 àâãóñòà 2016 ã. Ôîòî Ðàòûíñêèé Âÿ÷åñëàâ / ÓÍÈÀÍ

“Ризикую я собою. Якщо ще раз попадуся, тоді вже не вкладайтеся так (в мене), вкладайтеся в інших, витягніть всіх”, – сказала Савченко під час ток-шоу “Право на владу” на каналі 1+1. Як повідомляв УНІАН, Савченко, виступаючи в сесійній залі ПАРЄ, заявила, що нещодавно відвідала окуповані території і спілкувалася з людьми, які її взяли у полон.

Також вона заявляє, що змогла поспілкуватися з представниками “ДНР” та “ЛНР” настільки детально, що відчула зміну їх настроїв. Раніше журналіст з Донецька Олексій Мацука заявив, що Савченко намагалася потрапити в Донецьк кілька тижнів тому “стежками” через Красногорівку для зустрічі з лідером “ДНР” Олександром Захарченком. Савченко у відповідь спростувала його слова і заявила, що взагалі давно не була в зоні АТО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.