У Франківську 10-річна дівчинка майже три години сиділа в ліфті, бо нікому до неї не було діла

До приватного управителя будинку батьки десятирічної школярки, яка потрапила у “ліфтовий полон”, додзвонитися так і не змогли.В редакцію звернулася обурена мешканка будинку на Галицькій, 132 Галина Безп’ятюк. Близько 18.20 20 жовтня її донька Оля, їдучи додому, застрягла в темному ліфті – він зупинився на рівні третього поверху.

dsc_0218-890x395

Вдома на школярку чекала бабуся, яка в першу чергу почала телефонувати на номери аварійної служби, зазначені в кабіні ліфта. Та виявилося, що дана компанія вже не обслуговує даний будинок. Там лише відповіли російською – “кому платите гроші, туди й звертайтеся”. Сам дім нещодавно перейшов в управління приватної компанії “Пасічна – ІФ”, куди й звернулася мати дівчинки. Однак о 18.30 ніхто за контактним номером вже не відповідав. Рідні школярки продовжували шукати допомоги у поліції, рятувальників, аварійній службі мерії 15-80. Особливих результатів це не дало – працівники ДСНС прислали електрика, який нічим зарадити не зміг. У службі 15-80 теж порадили контактувати з управителем.

Врешті-решт після більш ніж двох годин “полону” допоміг механік, якого змогли віднайти співчуваючі сусіди, і змерзла та знесилена школярка таки потрапила додому.

Галина Безп’ятюк зізнається, єдиними, хто відгукнувся на проблему, були патрульні поліцейські, які були поблизу ліфта ввесь час і морально підтримували дівчинку – підказували їй робити вправи, аби не змернути, і також намагалися віднайти аварійників.

Жінка не розуміє, як приватний управитель може допустити таку низьку якість послуг, і фактично самоусунувся від проблем клієнтів в неробочий час.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.