Після зриву концерту у Хмельницькому Потап і Настя не ризикнули виступити в Івано-Франківську

Організатори ювілейного туру “Золоті кити” Потапа і Насті Каменських скасували концерт в Івано-Франківську, який планувався на 22 жовтня.

Таке повідомлення розміщене на офіційній сторінці зірок шоу-бізнесу у Facebook, зазначають Патріоти України.

Квитки обіцяють повернути за місцем їхньої купівлі.

23101135_

Сам Потап поки офіційно не коментує події довкола скасування двох концертів у Хмельницькому та Івано-Франківську. Лише зробив репост інформації зі ЗМІ про зрив гастролів активістами у Хмельницькому.

“Незалежний громадський портал” зв’язався з організаторами туру “Золоті кити”, які запевнили, що найближчого понеділка заявлять про узгоджену позицію щодо зірваного концерту у Хмельницькому.

23101225__large

Як повідомлялося раніше, представники Правого сектора, ВО “Свобода”, Автомайдану влаштували акцію-протест, під час якої закидали приміщення розважального закладу яйцями та залили кров’ю. Таким чином, вони висловили незадоволення організацією концерту Потапа і Насті Каменських “Золоті кити”, який мав відбутися 21 жовтня в “СВ Клубі”. Через ці події концерт скасували.

Згодом власник “СВ Клуб” Віктор Вікарчук заявив, що напише заяву до поліції. На його думку, покарання також мають понести особи, котрі закликали (у тому числі, через соціальні мережі) до агресії.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.