Начальнику патрульної поліції Івано-Франківська Дмитру Міхальцю оголосили підозру про вчинення кримінального правопорушення

Начальнику патрульної поліції Івано-Франківська Дмитру Міхальцю оголосили підозру про вчинення кримінального правопорушення.

Проте, як повідомляють деякі ЗМІ, жодних запобіжних заходів до начальника патрульної поліції не застосовано – ні тримання під вартою, ні застави“, – прокоментував М.Гурак.

yb4antvokys

Прокуратура оголосила підозру про скоєння злочину за ст.365 Кримінального кодексу України Перевищення влади або службових повноважень, тобто умисне вчинення службовою особою дій, які явно виходять за межі наданих їй прав чи повноважень, якщо вони заподіяли істотну шкоду охоронюваним законом правам та інтересам окремих громадян, або державним чи громадським інтересам, або інтересам юридичних осіб.

Як повідомлялося, ветеран АТО, інвалід ІІ групи Іван Чайковський звернувся до прокуратури із заявою, у якій поскаржився на побиття у кабінеті керівника патрульної поліції Дмитра Міхальця.

За словами ветерана, коли він прийшов оскаржити протокол поліції, виписаний за неправильне паркування, Міхалець розпустив руки. Боєць скаржиться на погане самопочуття, садна і забій голови, який дістав унаслідок падіння на підлогу під час сутички з Міхальцем.

У свою чергу керівник міської патрульної поліції всі звинувачення відкидає і запевняє, що «ніхто нікого не бив». На його думку, поведінка бійця була «некоректною». Зокрема, за словами Міхальця, Чайковський кинув у нього своє посвідчення бійця АТО.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.