Учасник «Зважених та щасливих-6» із Франківська випробує свої нерви на 24-метровій висоті!

У проекті «Зважені та щасливі-6» чоловіки та жінки підуть на неочікуваний крок – об’єднаються!
За умовами цього тижня кожен учасник зможе взяти собі в пару будь-кого із табору схуднення. Разом вони будуть тренуватись та брати участь у змаганнях. Але найголовніше, вони зможуть виграти велику суму – 20 тис гривень! Гроші отримає тільки одна пара – яка, найкраще покаже себе в конкурсах. Її учасники розділять гроші на свій розсуд.

telichak

Почувши умови, деякі товстячки візьмуть собі в союзники члена протилежної команди, щоб доповнювати один одного на змаганнях. Але чи не пошкодують вони, що стали в пару з ворогом, коли дізнаються, що їм доведеться пройти разом?

Володимир Теличак із Івано-Франківська вирішить стати в пару… з капітаном жіночої команди Ольгою Перимською, але Ольга відмовить йому! Тому Володимир буде проходити конкурси разом із Аркадієм – найважчим учасником «Зважених та щасливих-6». За умовами конкурсу парам необхідно буде пройти дистанцію на висоті 6-поверхового будинку. Союзники будуть прив’язані спинами один до одного: спочатку один учасник буде вести за собою іншого, а потім навпаки.

«Ми вирішили йти першими. Під час очікування можна перегоріти. А так… ми будемо йти, не зважаючи на час та інших учасників. Туди я буду Аркадія штовхати, а назад – тягнути», – пожартував Володимир.

За який час чоловіки пройдуть по хиткому містку на 24-метровій висоті та чи достатньо цього буде для перемоги, дивіться уже сьогодні о 20:00 на телеканалі СТБ.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.