Фантастичні емоції та два освідчення в коханні: гурт “Без обмежень” запалив серця іванофранківців (фоторепортаж)

Вчора, 27 жовтня, в Івано-Франківську відіграв концерт гурт “Без обмежень”.

Саме цей гурт, у 2007 році сколихнув вітчизняний шоу-бізнес англомовним хітом «Underground», назавжди вкарбувавшись в історію українського року якісним гостросюжетним кліпом-трилером про хлопця, що ожив і вибрався з могили, та запальним мотивом «If you need somebody — you can call my name».

e6qckhq4guy

Хлопці виконали 13 треків, серед яких вже екранізовані на початку цього року композиції «Налий мені вина», «Зима» та пісня «Мамині Слова», присвячена Небесній Сотні.

Хлопці відіграли емоційно, передаючи свою енергетику людям. Під час концерту двоє іванофранківців навіть зважились освідчитись своїм коханим.

Нагадаємо, ця осінь стала для гурту бурхливою і насиченою подіями , презентація першого синглу «5хвилин» з майбутнього альбому, участь у популярному шоу «Х-фактор» на каналі СТБ та великий тур Україною.

На «Х-факторі» музиканти виконали свою пісню «Без неї ніяк». Публіка гаряче зустріла гурт, під час виступу люди почали аплодувати та вставати зі своїх місць. Не менш емоційною та позитивною була і реакція журі:

Костянтин Меладзе: «Мені просто дуже сподобалося. От дуже. Справжні чоловіки грали справжню рок-музику. Прекрасна пісня, що буває вкрай рідко тут у нас, варта того, аби подобатися мільйонам людей… Я кажу чотири рази «Так».

 

Андрій Данилко: «Я вважаю, що це блискуче».

 

Юлія Саніна: «Дуже класна пісня. Що важливо, вона не схожа ні на стиль «Океану Ельзи», «Бумбоксу» чи «Другої Ріки», тому що двійників у нас вистачає».

 

БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ отримали не тільки схвальні оцінки, а й чотири “Так” від суддів і продовжать участь у шоу. А тим часом триває осінній тур БЕЗ ОБМЕЖЕНЬ. В гастрольному розкладі  гурту – 10 міст України.

0q0b6uca7wc

bwtm457oatc

hbk1hidfmow

j5in7xkg5c

sboxsnwpa70

x_n-qqobh2u

xfgvkmsuke0

zggowb8y534

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.