“Нагло бреше в очі”: активісти Коломиї спіймали “на гарячому” псевдоволонтера з Харцизька (відео)

У Коломиї волонтери спіймали ймовірного афериста. Недобросовісний волонотер незаконно збирав з громадян гроші нібито на лікування хлопчика.Хлопець із донецькою реєстрацією збирав гроші на лікування хлопчика, мати якого нічого про це не знала. Поліція вилучила у гостя 1000 гривень та сумнівні документи.

afera

“Коорднинаційна волонтерська рада зловила афериста, який вже не перший раз в Коломиї збирає кошти. Ми раз вже на нього писали заяву. людина з пропискою Донецької області, місто Харцизьк, приїзджає сюди, і каже, що він допомагає дітям. Але, коли ми почали телефонувати на ті номери, які зазначені на скриньці, мама сказала, що вона взагалі не знає про це нічого”, – розповіла активістка з Коломиї Оксана Вандич. І додає, що підозрюваний “нагло бреше в очі” та заявляє, що, мовляв, допомагає дітям.

Не відповідають реальності і покази підозрюваного, щодо того, що він нібито також сирота. Не є достовірними і надані псевдоволонтером документи. Зокрема, “Договір про надання послуг” між благодійною організацією та матір’ю та представником укладений раніше ніж мати попросила збирати кошти для лікування її сина.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.