Алла Івашина вдруге попрощалася з “Х-фактором”. ВІДЕО

За крок до прямих ефірів “Х-фактору” калушанка Алла Івашина покинула шоу.

В ефірі каналу СТБ триває останній відбір до прямих ефірів шоу, які розпочнуться вже наступного тижня. На початку шоу творці проекту повідомили, що не будуть ділити учасників на категорії, як це було попередніх сезонів. “Щоб нікого не обмежувати”, пояснили продюсери, передають ”Вікна”.

14917072_809516499084806_2267311477660078126_o__large
— У кожного з вас є по учаснику, якому ви дали “золоту кнопку”. Ну а решту шість осіб ви повинні обрати самі. І у вас є година, — пояснили суддям.
Зрештою, кожен із них отримав по сім учасників, але за кілька годин їх має залишитися вдвічі менше. Адже кожен із суддів має обрати свою ідеальну трійку у прямі ефіри.
Першою сьогодні виступила команда Антона Савлєпова, до якої потрапила калушанка Алла Івашина. На сцену вона вийшла босоніж. У команді на той час було одне вакантне місце.
Співачка сказала перед виступом, що щаслива ще раз пережити емоції, які колись уже проходила на цьому шоу.
Алла Івашина виконала пісню Тіни Кароль “Ніжно”. Утім, судді назвали її занадто складною для неї.
— Сьогодні ви для мене розкрилися в повній мірі. Я бачу, що ви сьогодні показали більше, ніж на попередніх етапах. Ви почали рухатися по сцені, спробували викласти суть пісні. Але все це було поверхнево, як копія сталих шаблонів. І мене це ніяк не зачепило. Зовсім ніяк. Тому сьогодні я з впевненістю кажу вам “до побачення”, — сказав Антон Савлєпов.
У підсумку до команди цього тренера потрапили Сєвак Ханагян, Олексій Кудрявцев і гурт «Без обмежень».


>

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.