Українській Хатіко чекає на господара, який залишив його помирати на коліях

Собаку дивом врятував випадковий перехожий. У Дніпрі на залізничних рейках невідомі залишили собаку: щоб той не зміг урятуватися від потяга, ще й перев’язали металевим дротом. Згорток, який скавчав, випадково помітив хлопець, що їхав повз колії на мотоциклі.

385868424

Він і врятував чотирилапого. Та навіть після свого визволення пес не йде звідти. Уже кілька днів він терпляче сидить на рейках і чекає на людину, яка його там покинула. Пес тільки-но бачить свого рятівника, впізнає і щодуху мчить до нього. Для чого чотирилапого залишили тут зв’язаним, сумнівів у хлопця не виникає.

“Людина, яка залишила, сподівалася, що собаку переїдуть. Залишили вмирати, і чиста випадковість, що я проїжджав і врятував”, – каже Денис. У притулку для тварин розповідають: випадків знущання побільшало. Часто їх, непотрібних господарям, садять у коробки і замотують скотчем, щоби ті померли від голоду.

Буває, б’ють і стріляють. За законом людям, які знущаються над тваринами, загрожує до двох років обмеження волі. Проте в поліції кажуть: притягнути до відповідальності шкуродерів нереально.

Хто і коли кинув чотирилапого на рейки, свідків немає. Тож Денис на поліцію великої надії не покладає. Лише щодня ходить сюди годувати собаку. Після дивовижного порятунку собака так і залишився жити тут, на залізничних рейках.

На свого хазяїна він чекає і вдень, і вночі. Оскільки пес доглянутий, та досі повертається сюди, захисники тварин упевнені: це саме хазяїн залишив його тут. За 5 днів за ним так ніхто і не прийшов. Але дніпровський Хатіко надії не втрачає. Він знову лягає на рейки і чекає свого хазяїна.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.