Цей презерватив сприяє вагітності

Дослідникам вдалося розробити пристрій, який за своїм зовнішнім виглядом дуже нагадує звичайний презерватив, однак насправді він працює зовсім по-іншому.
Як інформує replyua.net, вчені заявили, що створене пристрій сприяє швидкому зачаттю, і за своєю результативністю він анітрохи не поступається такому сучасному способу планування сім’ї, як ЕКО.

7ef9433ec94af76d780ab5080a921fca

Продажі «презерватива» почалися близько двох років тому, і статистика показує, що сотні пар, які вважали себе безплідними, змогли зачати дітей. Також фахівці підкреслили, що метод ЕКО далеко не всім парам доступний за ціною, а новий пристрій можуть дозволити собі навіть сім’ї зі скромним достатком.

Пристрій працює як штучний запліднювач, і спочатку він збирає біоматеріал батька в кришечку, яка знаходиться в оболонці, що чимось нагадує презерватив.

Далі цю кришечку поміщають недалеко від входу в шийку матки, і вона там «прикріплюється» на шість годин. Цього часу цілком достатньо для контакту сперматозоїдів з яйцеклітиною, відзначають розробники. Цей гаджет продається тільки в Австралії і деяких штатах США, проте експерти впевнені, що інші країни теж зацікавляться «презервативом».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.