Прикарпатець вкрав камеру відеонагляду, а попався на електроінструментах

До поліції звернувся 42-річний місцевий мешканець та повідомив, що з підсобного приміщення у його господарстві зникли електроінструменти.
У результаті проведених оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили особу, причетну до скоєння крадіжки. Ним виявився раніше суджений 31-річний місцевий житель. Як з’ясувалось, зловмисник, шляхом відтискання металопластикового вікна проник до приміщення, звідки викрав п’ять шліфмашинок та один перфоратор.

11686_9efd36f2-45

Частину викраденого поліцейські вилучили у лиходія. При проведенні слідчих дій щодо підозрюваного правоохоронці з’ясували причетність чоловіка до ще однієї крадіжки – камери відеонагляду. Напередодні до місцевих правоохоронців звернувся 39-річний чоловік з повідомленням про викрадення камери відеоспостереження з фасаду його станції технічного обслуговування.

Орієнтовна вартість якої становить 70 доларів США. Зловмисник зізнався у скоєних правопорушеннях та розповів, що вчиняв крадіжки з метою збагачення, оскільки мав намір викрадене реалізувати. Поліцейські продовжують перевіряти зловмисника на причетність до скоєння інших аналогічних злочинів.

Наразі підозрюваний перебуває під арештом. За цими фактами відкриті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 185 ч. 1 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Триває досудове розслідування. Сектор комунікації Головного управління Національної поліції в Івано-Франківській області

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.