“Підприємлива” львів`янка створила в Івано-Франківську “квартирну” порностудію

Працівники поліції викрили і припинили незаконну діяльність жительки Львова, яка організувала порнобізнес в Івано-Франківську. Затримана незаконно виготовляла, збувала й розповсюджувала відеопродукцію порнографічного характеру в Інтернеті.

pm300image002

До Івано-Франківська львів’янка прибула ще у травні цього року. Для того, щоб збагатитися, жінка вигадала цілий план – винайняла дві квартири та облаштувала кімнати комп’ютерною технікою: веб-камерами, ноутбуками, Інтернет-зв’язком – тож отримала можливість розповсюджувати порнографію в Інтернет-мережі, транслюючи відео через спеціалізовані Інтернет-ресурси, повідомляє ГУ НП в Івано-Франківській області.

Знайшла передбачлива “бізнес-вумен” і моделей: вступила у змову з двома жительками області 20-21 річного віку, під вигаданими іменами зареєструвала їх на ресурсі. Дівчата демонстрували на камеру інтимні зони та імітувати клієнтам фізіологічний стан сексуальної активності.

pm401image001

В ході проведення контролю за вчиненням злочину правоохоронці виявили та записали на диск відеоматеріали порнографічного спрямування відвертого еротично-сексуального характеру, як речовий доказ їх незаконної діяльності. Під час обшуку порностудій вилучили 5 ноутбуків, системний блок, 5 веб-камер, мережеве обладнання та інші “деталі”.

За вчинені протиправні дії організатору та двом «моделям» оголошено про підозру вчиненого кримінального правопорушення за ч. 3 ст.301 (ввезення виготовлення, збут і розповсюдження порнографічних предметів) Кримінального кодексу України.

Такий “бізнес” карається позбавленням волі на строк від трьох до семи років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років. Також конфіскуються усі порнографічні предмети, кіно- та відеопродукції, матеріальні носії комп’ютерних програм, засоби їх виготовлення, розповсюдження і демонстрування. Вказаним особам обрано запобіжний захід у вигляді домашнього арешту. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.