Батько 10 дітей попросив у голови ІФ ОДА допомогу на розширення будинку

Сьогодні, 7 листопада, під час особистого прийому громадян жителі Прикарпаття адресували голові Івано-Франківської облдержадміністрації Олегові Гончаруку чимало проблемних питань, у тому числі, пов’язаних із забезпеченням соціального захисту, об’єднання територіальних громад, а також щодо надання матеріальної допомоги.
 dsc_0579_-1

Зокрема, з проханням щодо надання матеріальної допомоги на розширення будинку, до очільника області звернувся батько багатодітної сім’ї, яка складається з 10 дітей, Тарас Скорецький, місто Надвірна.

Під час прийому висловлювалися прохання посприяти у вирішенні проблемного питання щодо виділення коштів на завершення будівництва підвідного газопроводу Надвірна-Ланчин.

У процесі спілкування надавалися фахові консультації, визначалися конкретні завдання, встановлювалися терміни їх виконання.

За результатами розгляду звернень, очільник Прикарпаття дав доручення керівникам відповідних структурних підрозділів облдержадміністрації детально вивчити та вжити заходів щодо вирішення порушених у зверненнях питань.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.