Бельгія виступає за безвізовий режим між Україною та ЄС

Україна виконала всі взяті на себе зобов’язання.

Бельгія виступає за введення безвізового режиму між Україною і Євросоюзом, заявив віце-прем’єр, міністр закордонних і європейських справ Бельгії Дідьє Рейндерс під час зустрічі з віце-прем’єром з питань євроінтеграції України Іванною Климпуш-Цинцадзе.

119448

Дідьє Рейндерс в ході зустрічі підтвердив, що Україна виконала абсолютно всі зобов’язання щодо плану дій візової лібералізації, при цьому Бельгія готова підтримати позитивне рішення щодо України. За його словами, це відбудеться після того, як інститути ЄС вирішать питання припинення безвізового режиму для третіх країн.

Президент України Петро Порошенко зажадав від Євросоюзу якнайшвидшого надання Україні безвізового режиму. Україна виконала всі умови для введення безвізового режиму з Європейським Союзом, тепер рішення – за ЄС, заявив президент України Петро Порошенко. Нагадаємо, що Європейський Союз відклав розгляд питання лібералізації візового режиму для України у зв’язку з внутрішньою дискусією в ЄС з приводу повноважень реагування на міграційний криза.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.