На Львівщині чоловік поранив двох людей з травматичної зброї

На Львівщині правоохоронці викрили хулігана, котрий поранив двох чоловіків з травматичної зброї, – повідомляє Відділ комунікації поліції Львівської області.

133

Як повідомили правоохоронці, у Бориславське відділення поліції 8 листопада надійшло повідомлення від лікаря-травматолога місцевої лікарні. Медик розповів, що до нього за медичною допомогою з діагнозом «непроникаюче поранення травматичною зброєю, забій передньої поверхні шиї, трахеї та щитовидної залози» звернувся 34-річний мешканець Борислава, а також 37-річний мешканець Трускавця, у якого лікарі діагностували «рана шиї та садно лівого стегна».

Як встановили правоохоронці, 7 листопада близько 21.30 у Бориславі у потерпілих виник конфлікт з 30-річним раніше судимим мешканцем одного з сіл Дрогобицького району. Під час сварки зловмисник здійснив кілька пострілів з пристрою для відстрілу гумових куль, які влучили у його опонентів.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.4 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до семи років. Проводиться досудове розслідування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.