Собака знайшла у смітнику новонароджене немовля і принесла до людей

Вона йшла по вулиці бразильського міста Кампінас і несла свою дорогоцінну ношу.
Бездомна, але дуже розумна собачка на ім’я Анжела (як її пізніше назвуть жителі міста) ніколи не чула про дресирування, її ніхто ніколи не пестив і не розповідав про цінності людського життя.

1449933383143366751

Але вона якимось особливим сьомим почуттям зрозуміла, що ось ця маленька тепла грудочка, яку вона знайшла на смітнику, набагато дорожче, ніж всі зариті там кісточки.

fotorcreated34

Тільки Вищі Сили могли вселити Анжелі зробити те, що вона зараз робила. А собачка йшла до найближчої хати, де були відкриті ворота і виднілися люди.

 Жінка, яка стояла біля ганку, мало не впала від шоку, коли побачила, що ж їй принесла Анжела. Дитина – дівчинка – всього пару годин, як з’явилася на світ. Навіть її пуповина не була перерізана, а волочилася за нею по курній дорозі! Мати народила і кинула дитину помирати на звалищі, навіть не спромігшись загорнути дитя в пелюшку…

sobaka-chel-3

Домогосподарка, яка прийняла дівчинку з пащі собаки, була здивована, наскільки та обережно поводилася з немовлям. На тільці не було ні те що подряпин, але навіть і сліду від зубів – настільки дбайливо Анжела несла свою знахідку.

sobaka-chel-4

Дитина була доставлена ​​в лікарню, лікарі обстежили її і не знайшли ніяких порушень – дівчинка цілком здорова і тепер має шанс вирости повноцінною і щасливою людиною.

aa79af066901e33280cce75a872824d8

А розумницю Анжелу захотіли прийняти до себе кілька місцевих жителів, проте вона поки ні до кого не прив’язалася. Більш того, люди помітили, що собака щодня оббігає всі смітники свого району, хоча її постійно підгодовують, і вона ніколи не буває голодною.

Читайте також  У Калуші невідомі перерізали собаці горло (фотофакт 16+)

1042_2

Очевидно, розумна тварина шукає – чи не потрібна комусь ще її скромна допомога… Хочеться сподіватися, що у Анжели зрештою знайдеться люблячий господар, адже ця собака просто героїня!

Рости здоровим, малюк! Нехай всі твої біди залишаться позаду!

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.