На Прикарпатті виявили ще один підпільний гральний заклад

В рамках проведення комплексу оперативно-профілактичних заходів на території Калуського району виявлено підпільний гральний заклад.

pm169image001-1

За інформацією та сприянням місцевої влади та громадських активістів, правоохоронці, в одному із приміщень міста Калуш виявили ігровий зал, де відбувалися протизаконні ігри. В ході перевірки виявлено 21 монітор та 18 системних блоків, під’єднаних до інтернет-мережі. Функціонування цього закладу здійснювалось в умовах суворої конспірації. Відвідувачі закладу були постійними гравцями клубу. Адміністратор цього закладу намагався ввести в оману правоохоронців, проте його доводи суперечили виявленому факту, інформує прес-служба нацполіції в області.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками ч.1 ст. 203-2 Кримінального кодексу України (зайняття гральним бізнесом). Санкція статті передбачає покарання у вигляді штрафу від десяти тисяч до сорока тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян з конфіскацією грального обладнання.

Вирішується питання про накладення арешту на майно та проведення інших слідчих дій. Досудове розслідування по кримінальному провадженню триває.

Поліція попереджає громадян про кримінальну відповідальність за діяльність в сфері грального бізнесу та звертається з проханням до всіх мешканців області повідомляти до поліції про місця розташування таких закладів.

pm738image004

pm82image003

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.