У Росії підлітки наклали на себе руки після обстрілу поліцейського авто

Школярі вели трансляцію стрілянини в  Instagram та Periscope. У Псковській області РФ двоє підлітків влаштували фейкове викрадення, обстріляли поліцейських та наклали на себе руки.

604b3e546f4928aff49ab89deff41975

Інцидент трапився у селищі Струги Червоні. Поліція під’їхала до приватного будинку, аби перевірити інформацію про місцезнаходження нібито викраденої дівчини. Коли силовики наблизилися до будівлі, хлопець Денис почав стріляти по транспортному засобу силовиків з вікна. Відео стрілянини він опублікував на своїй сторінці в Instagram.

Сама ж дівчина Катерина написала на своїй сторінці у “ВКонтакте”, що її ніхто не викрадав і це її свідомий вибір.

93e355c2b316955e91c047e6edea9239

Школярі вели трансляцію в сервісі Periscope, де розповідали про те, що відбувається. У трансляції вони говорили, що зробили це через конфлікт з батьками Катерини, уточнює Tjournal. Також у соцмережах вони публікували фото зброї, рацій та набоїв.

Російська агенція “Інтерфакс” із посиланням на прес-службу регіональної адміністрації повідомила, що згодом  підлітки наклали на себе руки.

“Поліцейські вжили заходів із блокування ділянки місцевості і забезпечення безпеки громадян на прилеглій території, а також заходів з роззброєння школярів і їх визволення  з дому. Однак, незважаючи на всі зусилля, трагедії уникнути не вдалося. Підлітки наклали на себе руки”, – йдеться у повідомленні.

За даними Псковського агентства інформації, хлопець спочатку вбив дівчину, а потім – себе.

На сторінці у “Вконтакте” школярка залишила прощальний пост, в якому написала, що її “психіку та життя зруйнували”.

44e6110fca188d6714af4920e9bd4aee

Російський канал РЕН опублікував частину відео з Periscope. Увага, на відео міститься ненормативна лексика.

У Слідчому комітеті РФ повідомили, що обох дітей знайшли мертвими після штурму будинку.

“Співробітники правоохоронних органів протягом декількох годин вели переговори, але результату досягнуто не було. Пізніше неповнолітні зовсім перестали виходити на зв’язок. У зв’язку з цим була спланована спецоперація із залученням співробітників СОБР відділу Росгвардіі у Псковській області. Коли співробітники спецпідрозділів застосували світло-шумові гранати і пішли на штурм, підлітки були виявлені мертвими з вогнепальними пораненнями. Їх особи встановлені, з батьками дітей працюють слідчі”, – йдеться у повідомленні.

Читайте також  13-річна учасниця “синіх китів” порізала вени, не дочекавшись наступного завдання (відео)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.