Святий Миколай іде до сиріт. У Франківську триває благодійна акція

У вівторок, 1 листопада, Мальтійська Служба Допомоги розпочала акцію “Святий Миколай іде до сиріт”. Дітям та сиротам, які проживають в інтернатах і дитячих будинках Івано-Франківська та області, готуватимуть подарунки до дня Святого Миколая. Також їх забезпечать речами першої необхідності.

maltesersaintnicolausaction2016

Цього року майже дві тисячі дитячих листів надійшло до офісу Мальтійської Служби Допомоги. Дітки пишуть не тільки про омріяні подарунки, а ще й розказують про себе, свої уподобання, мрії та особливі здібності. Діляться тим, що болить і чого бракує.

“З такого листа можна багато дізнатись про дитину і вже обрати для кого ж то можна подарувати трішки радості, тепла та щастя”, – запевняють волонтери Мальтійської Служби Допомоги.

Листа до Святого Миколая можна отримати в приміщенні Мальтійської Служби Допомоги, що находиться на вулиці Лесі Українки, 1 (навпроти Катедрального собору).

dsc0320

На приготування подарунка дається достатньо часу. Святково запакований подарунок потрібно принести до офісу Мальтійської Служби не пізніше 9 грудня.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.