СТРАХ І ТРИВОГА АБО ЯК ВОЖАК ДНР БОЇТЬСЯ ЗА СВОЄ ЖИТТЯ

56fa18822ca9f

Вожак донецьких бойовиків Олександр Захарченко (Захараст) боїться розділити долю свого поплічника «Мотороли». Що цікаво, страх цей поступово переростає у паніку.

Так, «главарь ДНР» відмовився від практики їздити самостійно і тепер пересувається лише у броньованому кортежі з численною охороною.

Мешканець Єнакієвого Олександр Чернов цікаво описує випадок зупинки Захараста на вулиці Артема в Донецьку. Перехожих не допускали ближче, ніж на 50 метрів, а рух по кількох центральних вулицях перекрили.

zah

Та це не все. Під кінець минулого тижня – 11 листопада – так зване «офіційне» Інтернет-видання сепаратистів «ДАН» написало, що створений новий спецпідрозділ «МВС ДНР» – спеціальний полк поліції «Бастіон». Завдання полку – забезпеченням безпеки ватажків бойовиків.

Передбачається, що спецполк буде виконувати завдання особливої складності. Крім безпеки Захараста, « міністрів» та інших представників окупаційної влади, бойовики «Бастіона» будуть охороняти особливо важливі об’єкти та супроводжувати цінні вантажі.

Зазначається, що «Бастіон» буде базуватися в тимчасово окупованому Донецьку, але бойовики з цього підрозділу діятимуть на всій тимчасово окупованій території Донеччини.

Із таких заходів, вжитих Захарченком, очевидно, що вбивство «Мобілки» в окупованому Донецьку 16 жовтня неабияк налякало «главу ДНР». Мабуть, відчуває, що йому недовго залишилось…

За метаріалами: http://patrioty.org.ua, http://sprotyv.info

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: