Добровольця АТО хочуть депортувати з Прикарпаття до Росії

21 листопада в адміністративному суді Івано-Франківська відбудеться засідання суду на оскарження рішення департаменту міграційної служби про ненадання статусу біженця громадянину РФ Бутусіна Олега.

ps_a4c1c
Про це у соцмережі повідомив голова ГО “Об’єднання учасників бойових дій АТО Калущини” Олександр Соколовський.Росіянин добровольцем захищав Україну, а тепер не може отримати статусу біженця. Чоловік навіть просив про це Президента, коли той з офіційним візитом перебував в Івано-Франківську.

Олександр Соколовський просить учасників АТО та громадськість Калуша підтримати Олега.

“УВАГА!!! 21 листопада 2016 р. об 11-00 год. в м. Івано-Франківську в Адміністративному суді (напроти кінотеатру “Космос”) відбудеться засідання суду на оскарження рішення департаменту міграційної служби про ненадання статусу біженця громадянину РФ Бутусіну Олегу, який на стороні України в ДУК “Правому секторі” воював з російськими окупантами. Потрібна підтримка учасників АТО та громадськості. Збір та відправлення автобусами до м. Івано-Франківська учасників АТО 21 грудня о 09-00 год. від пам’ятника Роману Шухевичу. Не дамо депортувати людину, яка відстоює цілісність України, в руки агресора”, – йдеться у дописі.

Нагадаємо, Тетяна та Олег Бутусіни – біженці з Росії, з Підмосков’я. Своє нове гніздечко звили у селі Придністров’я Галицького району.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.