Франківчанка придбала в одному із супермакетів міста плавлений сирок з “елітною” пліснявою (фото)

Франківчанка в одному з супермаркетів міста купила два плавлені сирочки “Дружба” з пліснявою.

img_0891

“На термін глянула ще в магазині – все нормально”, – розповідає франківчанка.

Яким же було здивування жінки, коли вийняла куплені сирки з холодильника і зняла з них упаковку: один сирок був свіжим і такого кольору та конситсенції, як має бути плавлений сир. Але на іншому красувалася величезна пліснява.

“Очевидно, знаючи мою пристрасть до горгонцоли, данаблю та дорблю, хтось вирішив мене порадувати і замість дешевої “Дружби” на мене очікував елітний сир з пліснявою,” – піджартовує сама над собою франківчанка.

Цікаво, на якому етапі мандрів “з лану до столу” звичайна плавлена “Дружба” набула елітної витримки?

img_0888

“От думаю: та ну його той салат з плавленого сиру з часничком та майонезом – то так прозаїчно! – підсумовує жінка, – піду ще в той гіпермаркет та куплю до пікантної “Дружба з пліснявою” червоне сухе вино в паперовому пакеті: а раптом там виявиться не менш елітне молоде Божоле чи вінтажне Порто. Нащо платити дорого!”.

Читачка не називає супермаркет, де придбала сирок, оскільки не зберегла чек і вважає, що без нього “прославляти” магазин буде безпідставно: “Тепер вже точно знаю, що чеки слід зберігати, принаймні до того часу, поки не переконаюсь у якості придбаного товару”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.