Поліція та муніципальна інспекція врятувала від холодної смерті кількох пияків

Сьогодні, 22 листопада, на оперативній нараді у міськвиконкомі патрульні і муніципальні вартові доповідали про врятованих від холоду пияків, які нехтують правилами власної безпеки.

33_main_3_729x5471_14798013404

Як зазначив заступник головного патрульного міста Олег Сердюк, у стані алкогольного сп’яніння прикарпатець відійшов від дому на 5 км і ледь не загинув від переохолодження. Його врятувало лише те, що знайомі, які його почали шукати, оперативно звернулися до рятувальників.

“Також був випадок, коли людину знайшли у снігу. Патруль прибув раніше швидкої. Намагалися відкачати його. І коли приїхала швидка продовжували. Півгодини намагань нічого не дали. Людина померла”, — зазначає Сердюк.

Ще трьох нетверезих знайшли у снігу на вулиці Тичини. Їх, в прямому сенсі, вдалося врятувати від холодної смерті.

“Вони розпивати алкоголь у наливайках, що розташовані в приватних квартирах в районі Північного бульвару”, — розповів представник муніципальної варти.

І додав, що по даних адресах будуть прийматися міри.

Нагадаємо, що мер міста Руслан Марцінків неодноразово наголошував, що в місті діє безліч точок розливухи. Одну з них — біля міських туалетів, що на Стометрівці, мер назвав вічною і доручив взятися за неї правоохоронцям і муніципальним вартовим.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.