Трамп не забуде, як йому «напаскудив» Порошенко – Рубан

Український президент Петро Порошенко дуже сильно “напаскудив” американському президентові Дональду Трампу під час передвиборної гонки, і новий глава Білого дому не забуде цього.

Таку думку під час свого інтерв’ю висловив голова Центру визволення полонених “Офіцерський корпус” Володимир Рубан, новину передає “Преса України”.

0e8b842eb3dce26ff7c0ef6d6ce4923b1479839120

Він заявив, що український президент влаштував проблеми Дональду Трампу в один з найвідповідальніших моментів передвиборчої гонки, коли сплив скандал навколо Пола Маннафорта, який у підсумку завершився його відставкою з поста глави передвиборного штабу республіканця. Рубан вважає, що Сполучені Штати будуть і далі виконувати певні міжнародні договори, які були підписані раніше, однак це все буде робитися без колишнього ентузіазму. Він переконаний, що тепер, щоб отримати військову допомогу від США Україні необхідно змінити Петра Порошенка на іншого президента. Також Рубан переконаний, що зміна влади в Києві буде сприяти врегулюванню конфлікту в Донецькій і Луганській областях.

Рубан переконаний, що основною проблемою врегулювання конфлікту є небажання української влади зрозуміти страх жителів Донбасу, які живуть на окупованих територіях. Можна буде дійти до кордону, встановити хорошу оборону, однак всередині країни залишаться люди, які дуже бояться, що їх будуть переслідувати.

Також Рубан похвалив лідера терористів “ДНР”, назвавши його розсудливим і таким, що віддає собі звіт та людиною, яка не буде прогинатися під Київ чи Москву.

“Що стосується чуток про те, що їх з Ігорем Плотницьким замінять, за логікою я не бачу, щоб настав такий час. Але практика така є: активних учасників змінюють. Ще в 2014 році ми розмовляли з Захарченком, і він вже тоді усвідомлював, що навряд чи протримається до грудня”, – заявив він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що український олігарх Віктор Пінчук опинився серед спонсорів передвиборної кампанії кандидата в президенти США від Республіканської партії Дональда Трампа.

Читайте також  У масштабній ДТП у Словаччині постраждали українці (ФОТО, ВІДЕО)

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.