Які дороги ремонтуватимуть в Івано-Франківську у 2017 році (перелік)

Про це у соцмережі Фейсбук повідомив член виконкому Вадим Войтик:

Колеги! Останнім часом побільшало постів з фотографіями тієї чи іншої жахливої міської дороги. Нагадую, що ще чотири роки тому можна було фотографувати будь-яку вулицю Франківська і все було однаково непроїзне. Може підзабулося, але взимку перехрестя Василіянок-Галицька часом не міг проїхати навіть тролейбус через горби і лід.

remont_dorig2

Втім, пост не про це.

Отже, програма-максимум по дорогах на 2017 рік виглядає так: Бельведерська (від Півд.бульвару до Новгородської), Берегова, Військових ветеранів, Вовчинецька (від Сагайдачного до Оборонної), Галицька (від Хіміків до Калуського шосе), Донцова (пішохідна зона), Дорошенка (від Сухомлинського до Довженка), Дудаєва (розворотне кільце), Дучімінської (частина), Київська з виїздом на Сахарова, Коновальця (від Січових стрільців до Сахарова), Крайківського, Кривоноса, Макогона (можливо), Міцкевича і Лесі Українка (в бруківці), Молодіжна (від Миру до Покутської), Незалежності (від Й.Сліпого до Нової), Озаркевича, Паркова (від Івасюка), Підгірянки (II черга), пішохідна зона Стуса, Реміснича, Республіканська, Слави Стецько, Сніжна, Стефаника, Сухомлинського, тунель Максимовича-Торгова, Ушинського (частина), Челюскінців.

Також планується завершити ремонт вулиць Мазепи, Княгинин, Ленкавського, Кармелюка, Військової, Гнатюка. Частину з цього переліку можливо вдасться виконати ще цьогоріч.

За наявності коштів, будуть ймовірно оголошені тендери і на нове будівництво: 24 серпня, Молодіжну (до Селянської), продовження Стуса, Гурика-Проектна 1 та Ясінських з виходом на Набережну, – написав Вадим Войтик.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.