П’яний прикарпатець побив співмешканку, бо та відмовилась піти за ще однією пляшкою

Калуський міськрайонний суд засудив чоловіка, який п’яний побив співмешканку.
Як зазначається у матеріалах справи, чоловік під час п’янки запропонував своїй співмешканці піти ще за випивкою, оскільки вона закінчилася. Однак, вона відмовилась, інформує кореспондент Бліц-Інфо.

503343-1

«Після чого між ними виникла сварка в ході якої чоловік перебуваючи в стані алкогольного сп’яніння умисно наніс множинні удари руками по голові чим спричинив тілесні ушкодження у виді відкритої черепно-лицевої травми з переломами кісток лицевого черепа з переходом на основу, гемосинусом лівої гайморової пазухи, крововиливами в м’які покриви голови, що відноситься до тяжких тілесних ушкоджень, як небезпечних для життя в момент спричинення та синця в ділянці голови, крововилив під кон’юктиву лівого очного яблука, що відносяться до легких тілесних ушкоджень», – йдеться у вироку суду.

При призначенні вироку суд врахував, що обвинуваченим скоєно тяжкий злочин, притягався до кримінальної відповідальності де у кримінальних провадженнях потерпілою була таж особа, на шлях виправлення не став.

У підсумку суд визнав чоловіка винуватим за ч.1 ст.121 КК України із застосуванням ст.69 КК України та призначити покарання – два роки шість місяців позбавлення волі.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.