Чоловічі звички, від яких жінки втрачають голову: на замітку

Сучасним дівчатам іноді здається, що всі лицарі вже давно живуть тільки на сторінках книг або в кіно.

Але ми запевняємо вас, що це зовсім не так: у світі досі існують справжні джентльмени.

8ab5ed9b6b14767dd463fe3e6d840f35

Ми точно знаємо, що і в наш час серед чоловіків є справжні герої, які змушують битися частіше всі жіночі серця. Ось вони, повсякденні вчинки чоловіків, від яких жінки мліють!

1. Відкриває перед нею двері

Картинки по запросу мужчина открывает дверь 

Чоловік, який витрачає час на те, щоб вийти з машини першим і відкрити двері своєї супутниці, безумовно, турботливий і добре вихований. Для нього дуже важливо, щоб жінка відчувала себе комфортно і захищено. Напевно всі дівчата оцінять такий вчинок, який на перший погляд здається зовсім незначним.

2. Залишає останній шматочок їжі

Картинки по запросу мужчина кормит девушку

Всі знають, що шлях до серця чоловіка лежить через його шлунок, як би банально і наївно це не звучало. Якщо ж чоловік залишає останній шматок для жінки, то це говорить про те, що він піклується про неї і щиро її любить. Повірте, це дійсно дуже багато значить.

3. Проводить багато часу з сім’єю

Картинки по запросу в кругу семьи

Якщо чоловік щиро цікавиться вашими дитячими фотографіями, кумедними історіями про ваших братів і сестер, а також із задоволенням проводить час з вашими батьками і не прагне втекти на футбол з колегами в ваш сімейний вихідний, будьте впевнені: ви знайшли «того самого». Навіть самі незначні вчинки щодо вашої родини доводять те, що ваш обранець дуже любить і цінує вас і всіх ваших близьких, але ж сім’я важлива для кожного з нас.

4. Представляє її зустрічним знайомим

Картинки по запросу знакомить девушку с друзьями

Справжній джентльмен точно знає: якщо він не відрекомендує свою супутницю випадковому знайомому і вирішить перекинутися з ним парою фраз, бідна дівчина буде відчувати себе абсолютно непотрібною. Уважний чоловік ні в якому разі не допустить такої ситуації, так як піклується про комфорт своєї дами.

Читайте також  Як без сліз та істерик привчити дитину до здорового харчування

5. Робить подарунки просто так

Картинки по запросу подарок девушке

Сучасному лицареві не потрібні ніякі особливі приводи, щоб відправити жінці квіти або щось їй подарувати. Це той самий випадок, коли одного вечора після роботи чоловік помітить у вітрині милий букет, відразу згадає про дівчину, маму або близьку подругу і вирішить купити його тільки тому, що це викличе щиру посмішку дорогої йому людини.

6. Завжди прикриває її собою

Похожее изображение

Ще один, здавалося б, невеликий вчинок, на який багато хто навіть не звернуть уваги. Однак досить очевидно, що, вибираючи зовнішню сторону тротуару, чоловік таким чином має намір захистити свою супутницю від непередбачених ситуацій на проїжджій частині і будь-яких серйозних наслідків від них. Погодьтеся, це справжнісінький лицарський вчинок!

7. Цілує в лоб

Картинки по запросу парень целует в лоб девушку

Якщо чоловік висловлює свої почуття до дівчини ніжним поцілунком в чоло, будьте впевнені: він дуже сильно до неї прив’язаний. А жінці в свою чергу неймовірно приємно відчувати любов і турботу.

8. Заправляє її машину

Картинки по запросу парень заправляет машину девушки

Цей приємний сюрприз так само характеризує чоловіка як істинного джентльмена, про якого мріє кожна жінка. Чоловік таким чином намагається ще раз показати дівчині, як важливо для нього піклуватися про неї, не чекаючи нічого натомість.

9. Завжди допомагає їй одягти верхній одяг

Картинки по запросу парень помогает надеть одежду девушке

Звичайно, жінка і сама здатна накинути на себе куртку або пальто, але ж справа зовсім не в цій здатності. Вихований чоловік завжди запропонує потримати для вас ваш верхній одяг або позичить свій, якщо ви змерзли.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.