Сміятися до сліз: Франківчани починають писати бестселер про комунальників міста

Нещодавно в Івано-Франківську відбулась форс-мажорна ситуація: на Прикарпатті випала велика кількість снігу, з якою комунальні служби впоратися не могли. Не зважаючи на те, що снігу вже немає, жителі міста, комунальники та влада досі оговтуються від подій, які спричинили масове падіння дерев, аварійні ситуації на вулицях, та безліч проблем для франківчан. 

5st9ir73egs

На щастя, майже всі проблеми ліквідовані самі по собі: сніг розтанув, доріжки чисті, але багато проблем комунальні служби міста так і не вирішили. Іванофранківці всіма силами намагалися впоратися з негодою, а тепер – намагаються сприймати проблеми з гумором, пише ГК.

На 13-ий день після снігопадів, про цю ситуацію зі сміхом написав у соцмережі Фейсбук ‎Андрій Кудерський‎.

Бестселер «КОМУНАЛЬЩИКИ ТА СНІГ». Глава 16

Зміст: вже 13-й день комунальники боряться зі снігом та його наслідками. У боротьбі комунальників з деревами перемогли ДРОВА.
Як бачимо з фотографій – ситуація без змін станом на сьогодні – (двори вул. Коновальця, Сахарова, Бандери) повалені дерева і далі загрожують життю та здоров’ю громадян, які безпечно прогулюються двором.  

Зміст попередніх глав: несподівано-негадано (при тому, що календар та метеослужби говорили про наближення снігу) на Івано-Франківськ впало 50 см снігу. Чиновники, заскочені зненацька, закупили лопати, однак змогли їх видати тільки після того, як більша частина снігу розтанула самостійно. Тривали важкі баталії з купками снігу на Вічевому майдані, де перемоги здобули чиновники (сніг, налякавшись, втік під бруківку). Стрижка дерев теж була проведена якісно – чиновники, завдяки своїм надприроднім здібностям спрямували сніг на дерева, що загрозливо росли над дорогами та тротуарами, дитячими майданчиками та місцями відпочинку. Також на кілька днів було проведено, за допомогою снігу, ямковий ремонт. Введено найновіші нано-технології, зокрема нано-автобуси, грейдери та прибиральники невидимки. Було віднайдено історичний артефакт – дерево, яке під час суботнику переносив Ленін майже 100 років тому. Незважаючи на перевиконання міського бюджету на понад 200 млн. грн., бракує техніки та людського ресурсу. Чи подолають чиновники цю проблему до весни 2018 р.?”.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.