У Івано-Франківську відомий пластичний хірург розповів про “100 кроків до 100 років” (фото)

В Івано-Франківську у Пасажі Гартенбергів відбувся семінар заслуженого лікаря України Ростислава Валіхновського «100 кроків до 100 років».

ep4e0164

Один з найвідоміших пластичних та реконструктивних хірургів країни з 20-річним досвідом, заслужений лікар України, експерт найпопулярніших телевізійних проектів про здоров’я та красу («Поверніть мені красу» (1+1), «Я соромлюсь свого тіла» («СТБ»), «Говорить Україна» (Україна), «Стосується кожного» («Інтер»), особистий лікар Президента України Ростислав Валіхновський провів сьогодні, 26 листопада, безкоштовний відкритий семінар для франківчан. Зал був переповнениий. Прийшли і ті хто вважає себе здоровими, і ті які мають проблеми зі здоров’ям. Усі бажаючі могли поставити запитання відомому лікарю, авторам найцікавіших запитань Ростислав Валіхновський вручив цінні призи, пише ГК.

Найперше присутніх цікавили проблеми емоційного вигорання, довголіття, збереження психічного і фізичного здоров’я, здорового способу життя.

Лікар переконаний, що «для українських чоловіків та жінок зараз той час, коли потрібно стати найсильнішими у світі, оскільки через війну на сході найбільший негатив концентрується саме в Україні. Для того, щоб вижити, ми повинні бути сильними, здоровими та стійкими до негараздів. Українці звертаються до лікарів, коли ситуацію вже не можна виправити. Люди звикли роками жити зі страшними хворобами і не піклуються про їх діагностику та лікування. Дивлячись на таке ставлення українців до здоров’я, я не можу мовчати, тому вирішив створити семінар та закликати українців піклуватися про себе», – розповів Ростислав Валіхновський.

img_1512-800x600

Також лікар розповів про те, що його клініка намагається допомагати бійцям АТО, які потребують втручання пластичного хірурга. Щомісяця вони допомагають 2-3 воїнам АТО, планують збільшити цю цифру до до 10 осіб.

“Ці люди на війні заради нас жертвують найдорожчим – своїм тілом та душею“, – зазначив Ростислав Валіхновський.

На зустрічі відомий франківець розповів, що тепер він двічі на місяць буде консультувати та оперувати пацієнтів в Івано-Франківську. Прийом відбуватиметься в Обласній клінічній лікарні, що на Пасічній, та в салоні краси “АРС”.

Читайте також  Навіщо Путін заговорив про "затяжну війну" в Україні: пояснення політолога

img_1517-800x600

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.