Міський голова Івано-Франківська хоче залучати чиновників та студентів до прибирання снігу

Міський голова Івано-Франківська Руслан Марцінків підписав розпорядження «Про організацію очистки території міста Івано-Франківська у зимовий період 2016-2017 років».

1418385840-498173

Згідно розпорядження, “з метою забезпечення нормальних умов для руху міського транспорту та пішоходів і запобігання аварій в зимовий період, а також своєчасної очистки міських вулиць та площ від снігових заносів в місті створять міський оперативний штаб реагування на снігопади та буревії, затвердять його персональний склад згідно додатку, схему оповіщення та організації прибирання на випадок снігопадів та буревіїв згідно додатку і маршрути очистки вулиць міста від снігу КП «Муніципальна дорожня компанія»”, пише Фіртка.

“Баба для мера”. В Івано-Франківську активісти зліпили зі снігу 30-метрову подругу для міського голови (фоторепортаж+відео)

Також «у разі сильних снігопадів та буревіїв у розчищанні вулиць та площ від снігу братимуть участь працівники виконавчих органів Івано-Франківської міської ради».

Крім того, міський голова рекомендував вищим навчальним закладам міста брати участь у розчистці вулиць від снігу та зобов’язав суб’єкти господарювання, які здійснюють будівництво на території Івано-Франківська, брати участь у розчищенні територій прилеглих до будівельних майданчиків, а також надавати техніку та працівників для прибирання снігу на території міста згідно рішень міського оперативного штабу реагування.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.