Путін сказав кого хоче бачити президентом України

Президент Росії Володимир Путін вважає за краще бачити президентом України лідера партії “Опозиційний блок” Юрія Бойка.Як пише from-ua, про це йдеться в статті української журналістки Юлії Мостової на Дзеркалі тижня.У статті йдеться про те, що компромат проти нинішнього президента України Петра Порошенка, який нібито має нардеп Олександр Онищенко, може привести до відставки Порошенка.

ab2b3db8b4a18c6ab5a41d939efdffe4

Однак, за даними Мостової, основні гравці-держави, від яких залежить Україна, ще не визначилися зі своєю кандидатурою на пост лідера України на заміну Порошенко.

Сьогодні такої ставки немає ні у кого. Європа в подібні ігри не грає. Нова американська влада ще не визначила свою політику щодо України і зробить це, швидше за все, лише після того, як визначиться зі своєю стратегією по відношенню до Росії. Бюрократія Мін’юсту США може як законсервувати справу Онищенко, так і відкоркувати її в потрібний момент. Путін як би і визначився зі своєю особистою симпатією до Бойко, але не впевнений в його здатності перемогти на президентських виборах без участі в голосуванні “ДНР” та “ЛНР”.

– пише журналістка.

При цьому вона також вказує на роль українського бізнесмена Ріната Ахметова в цій “грі”, а також на кандидатуру нардепа Вадима Рабиновича.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.