Робочу візу в Ізраїлі з зарплатою $1500 зможуть отримати 20 тисяч українців

Держава Ізраїль готова працевлаштувати 20 тисяч українських будівельників. При цьому заробітна плата фахівцям пропонується в розмірі 1500 доларів на місяць. Про це повідомляє “Deutsche Welle” з посиланням на агентство “Інтерфакс”.

Згідно з підписаною Україною та Державою Ізраїль угодою про тимчасове працевлаштування українців в Ізраїлі, Тель-Авів готовий надати 20 тисяч робочих віз фахівцям, які працюють з будівельними конструкціями та металами, а також плиточникам та тинькарям.

Процедура відбору будівельників проводитиметься спільно ізраїльськими та українськими експертами на базі Державної служби зайнятості України.

Подання документів та складання іспиту для отримання робочої візи можливі у будь-якому обласному центрі зайнятості.

“Будівельники сьогодні найбільш затребувані фахівці на ринку праці, – наводить “Інтерфакс” слова Тетяни Пашкіної, експертки порталу з працевлаштування Rabota.ua. – Це стосується ринку і Європи, і Азії. Уже котрий рік поспіль вони очолюють списки вакансій”.

Пашкіна додає, що у Польщі українським будівельникам пропонують зарплату 750 доларів на місяць, а в Ізраїлі – 1500 доларів.

Нагадаємо, що 16 листопада Верховна Рада України ратифікувала угоду про тимчасове працевлаштування українських працівників в окремих галузях на ринку праці Держави Ізраїль.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.