В Івано-Франківській ОДА обговорили питання соціально-економічного розвитку області

За дорученням голови обласної державної адміністрації Олега Гончарука, в період з 6 по 8 грудня, перший заступник голови ОДА Марія Савка заслуховуватиме керівників районів та ОТГ області щодо виконання плану соціально-економічного розвитку, обласного бюджету, стану освоєння коштів державного фонду регіонального розвитку, субвенції з державного бюджету на здійснення заходів соціально-економічного розвитку та підготовки проекту бюджету 2017 року.

 img_1769_-1
Сьогодні ж Марія Савка разом з заступниками голови ОДА Ярославом Паранюком та Ігорем Пасічняком, а також керівниками структурних підрозділів облдержадміністрації заслухала представників Коломийського, Верховинського, Тлумацького, Городенківського Богородчанського та Калуського районів. За підсумками наради дано відповідні доручення щодо покращення роботи безпосередньо на місцях.

Впродовж наступних двох днів керівники інших восьми районів, а також Верхнянської, Печеніжинської та Старобогородчанської ОТГ звітуватимуть про стан справ у кожному з регіонів зокрема.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.