В Івано-Франківську, щоб встановити вивіску потрібно буде виготовити її паспорт (документ)

Відтак у відомстві створили робочу групу для того, аби внести зміни до Порядку розміщення вивісок в Івано-Франківську, зробити їх зрозумілішими для підприємців.За словами Світлани Лосюк, у новому порядку конкретніше прописані вимоги до вигляду вивісок, їх встановлення, розмірів, а також процедури демонтажу.

4t

У порядку пропонується, що вивіска може бути розміщена не вище першого поверху або цоколя будівлі. Розміщення вивісок повинне здійснюватись з урахуванням архітектурного вирішення, стилістичних особливостей, а також місця розміщення існуючих на фасаді, погоджених конструкцій.

Щодо розмірів, площа поверхні вивіски не повинне перевищувати 3 м2. Основне навантаження ляже на інспекцію з благоустрою, яка перевірятиме відповідність вивісок до пропонованих правил розміщення.

Якщо будуть незначні відхилення рекомендуватимуть звернутися до департаменту та проконсультуватися, як виготовити паспорт.

«Не обов’язково, щоб вивіски були дорогі, виконані з дорогих матеріалів, але до кожного фасаду треба підходити індивідуально, і щоб вони були виконані зі смаком», – відмічає Світлана Лосюк.

Також у новому положенні прописали вимоги до освітлення вивісок, а також порядок їх демонтажу.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.