Злочинна безвідповідальність або шокуюча жорстокість: що відчувала «МАТИ», залишаючи своїх дітей одних на дев’ять днів

Як відомо, днями у Києві сталася страшна трагедія. 20-річна мати залишила в квартирі двох малолітніх дітей 2-х та 3-х років на цілих дев’ять днів, а сама жила в цей час зі своїм коханцем на іншому кінці столиці. В результаті, хлопчик через кілька днів помер голодною смертю, а дівчинку в реанімації врятували лікарі.

vladislava_podchapko-1

Парадоксальним виглядає те, що жінка в соцмережах викладала фото щасливої родини, де вона з загиблим сином і дочкою. Знімки мати підписувала дуже тепло: «Люблю, синку», «Моя радість» «Мамина красуня». Давайте задамося питанням. Як могла любляча мати кинути дітей в квартирі одних без води і їжі на дев’ять днів і не з’являтися там. Забула? Понадіялася на когось іншого? Чи цей приклад просто шокує жорстокістю і злочинною безвідповідальністю молодої жінки.

Давайте спробуємо поглянути на трагедію з точки зору психології молодої мами. Щасливі знімки з дітьми можна розцінювати двояко. Або жінка дійсно любила своїх дітей і сподівалася на когось іншого, залишаючи їх самих, або вона просто хотіла здаватися щасливою. Соціальні мережі для людей є тим інструментом, з допомогою якого вони можуть здаватися краще для оточуючих, і перш за все, для самих себе. Насправді, у молодої мами простежується важкий внутрішній конфлікт.Вона хотіла показати світові, що у неї все добре, що вона щаслива, але насправді, в душі у неї робилося зовсім інше. Діти стали для неї важким тягарем, який вона втомилася нести. У жінки з’явиться третя дитина, цивільний чоловік і вона вирішила втекти від усіх, і насамперед, від самої себе. Ось тільки такий пагін, на жаль, закінчився трагічно. Як би там не було, оцінку діям жінки дасть суд, їй загрожує до восьми років в’язниці.

Читайте також  На Прикарпатті горе-матір занедбала семеро дітей

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.