Араби, в квартирі яких знайшли неповнолітніх франківчанок кажуть, що не ґвалтували їх

Дівчаток дванадцяти і тринадцяти років з Івано-Франківщини, яких знайшли у Тернополі, відправили до медиків.

97004834

Правоохоронці застали дітей в помешканні арабів. Чи був у арабів з дівчатками інтим — з’ясує експертиза, пише сайт “Доба”.

Як розповів начальник сектору комунікації Головного управління Національної поліції в Тернопільській області Сергій Крета, обидвоє дівчаток з неблагополучних сімей.

Напередодні їх оголосили в розшук на Івано-Франківщині. Через якийсь час вдалось вийти на слід, повідомлення про можливе місце перебування надійшло з соціальних мереж.

Перевірити інформацію виїхали правоохоронці і в квартирі іноземців виявили зниклих дітей. Іноземні студенти запевняють, що сексу з дівчатками не було, дітям просто дали дах над головою.

У той же час, каже Сергій Крета, кримінальне провадження за статею 155 Кримінального кодексу почали в Івано-Франківську (Статеві зносини з особою, яка не досягла статевої зрілості).

Зараз правоохоронці з’ясовують усі обставини.

Нагадаємо, днями громадський активіст Степан Андрійців розмістив інформацію у соціальній мережі про те, що 13 арабів, які навчаються в освітніх закладах Івано-Франківська, розбещували двох неповнолітніх дівчат.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА: