IPhone 7 з «Ночі рекламожерів» пішов на… благодійність (ФОТО)

Переможниця розіграшу головного призу «Ночі рекламожерів» 2016, студентка Каміла Сахлян продала гаджет, який розігрували під час заходу. Гроші віддала на лікування онкохворих дітей. Дівчина розповіла журналістам  Інформаційного агентства “АСС”, що навіть на сподівалась на виграш.

kamila2

Я вже другий рік відвідую Ніч рекламожерів. Приходжу на цю подію, бо за фахом – майбутній маркетолог, тому мені цікаво подивитись на найкращі світові рекламні відеоролики, – каже 19-річна студентка економічного факультету ЧНУ, – Цього року була особливо цікава  підбірка. На виграш я і близько не сподівалась. Відверто кажучи, думала, що переможець визначений заздалегідь. Я сиділа на третьому  поверсі у залі Драмтеатру. Коли оголосили переможця, і я спускалась на сцену, була буря різних емоцій, ще й глядачі вигукували: «Віддай свій квиток! Чому ти виграла?!», стало навіть трохи страшно.

Та продовження цієї історії  – не менш драматичне. Каміла Сахлян розповідає, що квиток на цьогорічну Ніч рекламожерів дістався їй від подруги. Після виграшу дівчата вирішили продати IPhone 7, а кошти віддали на благодійність! Для студентки Каміли Сахлян IPhone 7 перший виграш у житті. Дівчина вірить – що це не остання приємна несподіванка і все ще попереду.

 

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.