На Прикарпатті затримали франківця, який обкрадав автівки

До Рогатинського відділення поліції звернувся 53-річний мешканець міста Бурштина з повідомленням про те, що на міському ринку в Рогатині, невідома особа вчинила крадіжку з його автомобіля. Через короткий час до поліції з аналогічним повідомленням звернулася ще одна потерпіла.

1437462930

Виїздом на місце події та проведеними оперативно-розшуковими заходами, правоохоронці встановили підозрюваного у злочинах. Ним виявився 37-річний мешканець Івано-Франківська, пише Фіртка з посиланням на сектор комунікації ГУ НП в Івано-Франківській області.

 

Як з’ясували поліцейські, у першому випадку зловмисник скористався тим, що чоловік залишив свою машину відчиненою, а сам відійшов. Чим скористався злодій та викрав з автівки грошові кошти в сумі 3 000 гривень, два мобільних телефони марки “IPhon -4” та “Nokia Express Musik.

 

Після чого зловмисник, помітивши ще одне авто, припарковане на узбіччі дороги поблизу ринку, шляхом відтискання передньої дверки, проник до салону автомобіля звідки вчинив крадіжку грошових коштів в сумі 400 гривень, флеш-карти, продуктів харчування, тенісної ракетки та піротехнічних виробів.

 

З викраденим зловмисника затримали оперативники «за гарячим слідом», коли той на автомобілі рухався дорогою до центру міста. Під час огляду легковика поліцейські виявили та вилучили викрадене.

 

За фактом крадіжок з автомобілів розпочато кримінальне провадження. Проводиться слідство.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.