Сергій Притула звернувся до українців з питанням щодо Надії Савченко

Відомий український волонтер та шоумен Сергій Притула звернувся до українців з актуальним питанням щодо Надії Савченко після її скандальної заяви.

b3e1220c4aa3d60cf09bb0b793e60ebc

Як пише ukrainian свое запитання він розмістив на своїй сторінці у Facebook.

В когось ще є надія, що Надія не безнадійна?

запитує Сергій.

Нагадаємо, приводом для даного питання послужила заява, що учора зробила нардеп Надія Савченко у програмі “Про політику” з Сергієм Руденком на Еспресо.TV. щодо бойовиків ЛНР та ДНР Захарченка та Плотницького.

Для мене Захарченко і Плотницький не є терористами. Треба відкрити військовий статут, правила ведення війни, і почитати, що таке тероризм. Ні, терористами вони не є. Є чітко визначений набір понять того, що входить до тероризму. Там є частина сепаратистів і частина колаборантів. Є частина окупованого населення.

-сказала Савченко.

Нардеп пояснила, що державі треба вирішити чи йдеться про АТО чи про війну на Донбасі і тоді буде простіше з визначенням лідерів так званих ДНР та ЛНР.

Кожна маріонетка, згадайте таку гарну казку про Буратіно, може вийти з-під влади свого ляльковода. Я можу діяти незалежно від чиєїсь волі. Кожна людина має свій розум і може робити вчинки, додала нардеп, відповідаючи на питання чи вважає вона лідерів сепаратистів маріонетками російського президента Володимира Путіна

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.