Ілона Федорко з Франківщини потрапила в топ-12 на «Танцюють всі» (ВІДЕО)

У першому прямому ефірі 9-го сезону шоу «Танцюють всі» 19-річна Ілона Федорко з Вістової Калуського району виступила двічі. Спершу в дуеті з американцем, а потім у квартеті з трьома іншими учасниками проекту. Танці дівчини телеглядачам сподобалися, тож вона пройшла далі й потрапила в топ-12.

15442397_1719153328400615_2955896064162809995_n

Спочатку Ілона виступила в дуеті з американцем Каєм Лінь. Постановку їм робив хореограф і суддя шоу Раду Поклітару. В танці конкурсанти розповіли історію про пару, яка все життя пропрацювала на одній сцені. Між героями була любов, та з часом вона померла. Танцюристам вдалося передати ідею номера і розкрити переживання непростих персонажів. Після виступу зал скандував: «Молодці!».

Потім був другий танець Ілони Федорко – вже в квартеті з Нікітою Митрофановим, Богданом Урховим і Владом Литвиненко. Виступ був про лідерство та силу духу.

Телеглядачі віддали за Ілону велику кількість голосів. Тож дівчина ввійшла до шістки найкращих, які пройшли до другого прямого ефіру шоу «Танцюють всі» без боротьби за виживання.

«Я була шокована підтримкою глядачів, і дуже щаслива, бо стала ближчою на крок до мрії», – поділилася враженнями Ілона Федорко з «Репортером».

Нагадаємо, від виступу Ілони Федорко на кастингу у Влада Ями «по шкірі пробігли мурахи».

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.