Неймовірні факти нашого життя: шокуюча статистика

Факти з життя, які виб’ють тебе з колії.

На планеті Земля немає жодної людини, яка могла б знати все: занадто багато інформації і знань накопичило людство. Є загальний багаж для всіх, а далі ми з тобою ділимося по інтересам і саме тому кожен з нас такий багатогранний. На жаль, для кожного з нас більшість інформації так і залишиться загадкою.

fa6dbc5721dc746c948733b49ce89333

Для того, щоб ти міг відчути масштаби, пропонуємо тобі кілька цікавих фактів з життя, які хоч і не дадуть тобі вичерпних відповідей на фундаментальні питання, проте точно розширять кругозір. Ти обов’язково зловиш себе на думці, як багато насправді не знаєш. Поїхали?

1. Статистика – наука об’єктивна і невблаганна: один з 10 твоїх друзів не доживе до 40 років. З різних причин, але так буде. Або вже є…

2. Ти схильний забувати все те, що з тобою відбувалося. Навіть найяскравіші спогади з часом спотворюються. Таким чином події, які залишилися в минулому, не були такими, якими ти їх пам’ятаєш.

3. Кожні 160 років Земля переживає сонячну бурю. Вчені твердять, що остання була 155 років тому. Залишається лише чекати.

4. Коли миші поїдають сир, це призводить до того, що їх тіла перегріваються. Це означає тільки одне – вони помруть. Так що можеш забути про мишоловки, просто регулярно підкладай сир.

5. Відомо, що дельфіни єдині тварини крім людей, які займаються сексом заради задоволення. А ще вони схильні до некрофілії. Втім, качки і видри теж.

6. Якщо ти зараз вчишся в школі в випускному класі, тоді знай: через 5 років частина однокласників ти насилу будеш впізнавати на вулиці.

Читайте також  Українців почали штрафувати за проживання не за пропискою

7. У момент, коли ти читаєш ці рядки, хтось помирає від голоду. До моменту, коли ти будеш лягати спати, цей хтось помре.

97c8597661025596368ab245f674730d

8. Качкам не можна харчуватися хлібом, так що якщо ти їх годуєш, значить, повільно вбиваєш.

9. Не так давно вчені відшукали молюска, якому 507 років. У природі людини – все розбирати і дивитися, що всередині. Таким чином вчені вбили найстарішу істоту на планеті.

10. Щипавки можуть літати. Не питай мене як…

3_-7

11. Навіть якщо ти будеш загартовуватися, займатися спортом, вживати тільки натуральну їжу, є ризик того, що ти помреш через аневризму. Це займе всього кілька секунд.

12. Мозок починає старіти в 27 років. Не лякайся, це не означає, що відразу старий.

13. Більшість павуків линяють. Так що якщо виявив десь здоровенного дохлого павука, це може свідчити про те, що ти бачиш перед собою його шкурку, а колишній господар бродить десь поблизу. Будь впевнений, тепер він явно більших розмірів.

816133v8d108774

14. Тенденція така: в світі зараз простіше добути телефон, ніж потрапити в туалет.

15. 40% всієї їжі, яка виробляється в світі, викидається. У той час, як в даний момент одна людина вмирає від голоду!

16. Математики створили формулу альтруїзму. Висновок такий: не існує по-справжньому безкорисливого вчинку. Так чи інакше ти щось отримуєш натомість.

17. Хвороба Альцгеймера вельми «цікава» штука: людина може запросто померти від того, що забуде як дихати. Або ковтати!

18. Твій рудий котяра може звести тебе з розуму. У буквальному сенсі. Справа в тому, що в організмі кішок живе паразит Toxoplasma, який підвищує ризик неврологічних захворювань. До речі, токсоплазмозом хворіє половина населення Землі.

Читайте також  Не стала ні свекрухою, ні бабусею

Обов’язково поділися цими фактами з друзями, нехай і вони задумаються, усвідомлять масштаби. І оскільки знати все неможливо, варто приділяти увагу тим речам, які по-справжньому важливі для будь-якої людини. Звичайно ж це сім’я і близькі люди.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.