Суд у справі Гавриляка: міська рада не отримала позовну заяву

Сьогодні, 20 грудня, у Господарському суді продовжили слухання справи щодо усунення перешкод користування нерухомим майном. Слухання у справі здійснює суддя Лариса Неверовська.

Нагадаємо, позивач Регіна Фріс подала до суду на підприємця Миколу Гавриляка, який виграв тендер і облаштував паркувальну зону по вулиці Шпитальній, пише Фіртка.

kb0ntsegkbe

Йдеться про те, що позивач володіє ділянкою площею 175 м2 по вулиці Страчених Націоналістів, 7а, де здійснює готельний бізнес. Клієнти готелю не мають змоги паркувати свої автомобілі на цій ділянці, яка не входить у паркувальну зону Гавриляка, через шлагбаум.

Сьогодні, на засідання прийшли сторони позивача, відповідача та представник третьої сторони – міськвиконком.

Суддя запитала представника міської ради чи отримали вони позовну заяву. Він відповів, що не отримали.

Як пояснив представник позивача, наданням позивної заяви уповноважили одного з адвокатів, наразі його немає, тож не відомо, як він виконав доручення. Так, представники третіх осіб подали клопотання про те, щоб перенести розгляд справи, адже хочуть ознайомитися із позовом.

Однак суддя зазначила, що проведе засідання з метою ознайомлення із листом патрульної поліції.

У ньому, зокрема, йдеться про те, що оригіналів схеми дорожнього руху в патрульній поліції немає, адже вони знаходяться в Департаменті житлово-комунального господарства та благоустрою міста.

Тож суд звернеться до департаменту за відповіддю.

У підсумку суд відклали на 5 січня о 14.30

Нагадаємо, що минулого засідання, яке відбулося, 6 грудня, суддя прийняла рішення залучити до справи третю сторону – виконавчий комітет. А також витребувати інформацію патрульної поліції щодо дорожніх знаків, які саме там розташовані та схему руху, яка мала б бути затверджена.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.