У Москві знайшли мертвим дипломата

Правоохоронці встановлюють причини загибелі посадовця. У Москві знайшли тіло співробітника Латиноамериканського департаменту МЗС РФ.

Про це повідомили у прес-службі відомства. “19 грудня в Москві загинув головний радник Латиноамериканського департаменту МЗС Петро Петрович Польшиков”, – йдеться у повідомленні. Як зазначається, наразі російські правоохоронні органи з’ясовують обставини загибелі чоловіка.

385710282

За попередніми даними, смерть дипломата сталася через нещасний випадок, не пов’язаний із службовою діяльністю загиблого. Своєю чергою “РИА Новости” повідомляють, що мертвого чоловіка знайшли в квартирі на півдні Москви. За даними ЗМІ, загиблим є екс-співробітник МЗС, а поруч із тілом нібито виявили також травматичний пістолет і гільзи. Нагадаємо, 19 грудня у столиці Туреччини було вбито російського посла Андрія Карлова.

Дипломат був застрелений пострілом з пістолета зі спини під час відкриття фотовиставки в Анкарі. За попередньою версією, пролунало не менше восьми пострілів. У результаті стрілянини також поранення отримали троє присутніх на заході. Нападником був турок Мевлют Мерт Алтинташ.

Чоловікові було двадцять два роки, він служив у поліції, але, за деякими даними, був звільнений улітку, після спроби перевороту. У Туреччині вже затримали пятьох родичів та кількох друзів вбивці. Сам Нападник, якого поліція ліквідувала, встиг заявити, що це помста Росїі за Алеппо.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.