Якщо не перерахують пенсії, силовики обіцяють розповсюдити компрометуючі матеріали на владу (ФОТО+ВІДЕО)

Сьогодні, 20 грудня, пенсіонери-силовики знову протестували проти низьких пенсійних виплат, які парламентарі всіляко відмовляється індексувати й підвищувати. Сьогодні зібралися під стінами головного управління нацполіції на Сахарова і заяви тут звучали радикальніші.  

dsc04353_-_kopiia_148222895196

Пенсіонери не задоволені тим, що представники влади, на їхню думку, намагаються всіляко затягнути час і зробити по-своєму.

“Уряд приймає, що після перерахунку вказаної пенсії, згідно статті 63, надається право Кабміну встановлювати коефіцієнт для пенсіонерів-силовиків всіх відомств: пожежників, військових, поліціянтів. Але якщо пенсія, на сьогоднішній день перерахунку, буде більшою, ніж вам порахують, вам залишать стару пенсію”, — пояснює протестуючим пенсіонер МВС, полковник міліції в запасі Володимир Лемчак.

Пенсіонери намагатимуться всіляко протидіяти підписанню цього закону. Свої права планують все ж відстояти цього року, до прийняття держбюджету на наступний рік.

Якщо влада їх не почує, обіцяють оприлюднити відомі їм корупційні схеми серед високопосадовців.

“Ми готові оприлюднити компроментуючі матеріали щодо органів влади та наших посадовців. Всі ми знаємо, чим вони займаються, ще залишилася своя агентура. Ми навчилися мовчати, бо все життя були не політизовані, але мовчанню нашому прийшов кінець”, — продовжив Лемчак.

Лемчак запропонував висловити недовіру їхній ветеранській організації, мовляв вона, на чолі з генералом Коваленком, не відстоює права пенсіонерів-силовиків.

По Україні друга хвиля протестів пенсіонерів-силовиків відбулася під стінами адмінбудівель, а також під Верховною Радою у Києві.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.