Вчені встановили, як часто люди думають про секс

Жінки мріють про сексуальні втіхи не набагато рідше за чоловіків. У середньому 18 разів на день згадують про секс жінки. Майже вдвічі частіше еротичні думки приходять до чоловіків – 34 рази на день. Такі результати дослідження, проведеного американськими вченими.

742190_w_300

В експерименті взяли участь 283 студенти віком 18-25 років. Усі вони протягом тижня записували свої думки про їжу, любов, секс, навчання тощо. Насправді дослідників цікавили лише думки про інтимні стосунки. Добровольців про це не попереджали. Це могло спотворити результати експерименту.

Результати дослідження спростували заяви багатьох сексологів, які стверджують, що в чоловіків думки про секс з’являються кожні 7 секунд. Насправді еротичні фантазії у них виникають двічі на годину. У жінок мрії про інтим з’являються раз на годину.

Чоловіки частіше за жінок думають про базові природні потреби – їжу та сон. Протягом доби думки про їжу виникають у них 25 разів, а про сон – 29. У жінок ці показники становлять 15 і 13 разів відповідно.

Застуда і грип не загрожують закоханим. Це з’ясували науковці. Дослідники з університету Брігама Янга в США заявили, що закохані не хворіють. Їм не загрожує застуда і грип. Кохання сприяє посиленню імунітету і виробленню більшої кількості лімфоцитів. Крім того, у закоханих швидше затягуються рани.

Слідкуйте за новинами у Телеграм

Підписуйтеся на нашу сторінку у Facebook

РЕКЛАМА:

Джерело.